Forfatter
Tittel Forretter av fisk og skalldyr
Medansvarlig
Språk
Omfang
Klassifikasjon
Emne
Serie
Serienummer
År
Noter "Forretten er startskuddet, den som setter fart på måltidet, som slår an tonen og skaper forventning om det som skal komme. En forrett skal gjerne være lett, og da er det lite som passer så godt som fisk og sjømat fra hav og fjellvann. Jørgen Kolderup, kokk, jeger, fisker og friluftsmann, har komponert 50 spennende og kreative forretter som en fristende start på et større måltid."
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001305pam 22002771 4500
*001234565
*008231114 a 0 00nob 2
*015 $a0700880$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-92527-23-8$bheftet$cNkr 249.00
*08201$a641.812$zh$223/nor/20240423
*100 0$aStrømstad, Pia$d1963-$jn.$0(NO-TrBIB)90858664
*24510$aForretter av fisk og skalldyr$ckokk: Jørgen Koldrup ; tekst: Pia Strømstad
*260 $a[Skiptvet]$bPepper AS, publishing$c2023
*300 $a120 sider$bkol.ill.
*440 0$aBokasin$v#08/2023
*500 $a"Forretten er startskuddet, den som setter fart på måltidet, som slår an tonen og skaper forventning om det som skal komme. En forrett skal gjerne være lett, og da er det lite som passer så godt som fisk og sjømat fra hav og fjellvann. Jørgen Kolderup, kokk, jeger, fisker og friluftsmann, har komponert 50 spennende og kreative forretter som en fristende start på et større måltid."
*573 $aTittel fra omslaget
*650 1$aForretter$0matlaging$1641.812$2bibbi$41113723$9nor
*650 $aAppetittvekker
*650 2$aSjømat$0matlaging$1641.692$2bibbi$41130636$9nor
*655 2$aTidsskrifter$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/307$9nob
*700 0$aKolderup, Jørgen$d1980-$emedarb.$jn.$0(NO-TrBIB)90634298
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/649fa6bd-f133-412a-a888-a3fbcd0a440a/original.jpg$3Omslagsbilde
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/649fa6bd-f133-412a-a888-a3fbcd0a440a/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aHors d'oevres$zForretter$9nor
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=768502&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening