Etterstad videregående skole

Fra jord til bord: 100 sunne og bærekraftige oppskrifter
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Fra jord til bord: 100 sunne og bærekraftige oppskrifter
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Omfang
  • 201 sider : illustrasjoner i farger ; 25 cm
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2021
Noter
  • Gode råvarer og tilberedning av mat fra bunnen er ifølge matentusiast og kokebokforfatter Gry Hammer veien til en bedre helse og et bærekraftig kosthold. Denne boken byr på mer enn 100 oppskrifter på frokost-, lunsj- og middagsmåltider med kjøtt, fisk og vegetaralternativer. Hammer viser hvordan en skånsom tilberedningsprosess er med på å bevare smaken og de helsefremmende kvalitetene i råvarenes. Her vil man også finne forsalg til råvarer, meny etter sesong og innføring i tradisjonelle konserveringsmetoder som sylting, fermentering og speking. Omtalen er utarbeidet av BS. 1. norske utgave 2017 med tittel: Den moderne jeger
ISBN
  • 978-82-02-71455-0
Tilgjengelige
  • 0/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00002061pam  22003131  4500
*001234546
*008210421                a       0  00nob 2
*015  $a0615340$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-02-71455-0$binnbundet$cNkr 399.00
*08201$a641.5$zh$223/nor
*100 0$aHammer, Gry$d1974-$jn.$0(NO-TrBIB)8005671
*24510$aFra jord til bord$b100 sunne og bærekraftige oppskrifter$cGry Hammer ; foto: Mona Nordøy
*250  $a1. utgave, Revisjon
*260  $aOslo$bCappelen Damm$c[2021]
*300  $a201 sider$billustrasjoner i farger$c25 cm
*503  $a1. norske utgave 2017 med tittel: Den moderne jeger
*520  $aGode råvarer og tilberedning av mat fra bunnen er ifølge matentusiast og kokebokforfatter Gry Hammer veien til en bedre helse og et bærekraftig kosthold. Denne boken byr på mer enn 100 oppskrifter på frokost-, lunsj- og middagsmåltider med kjøtt, fisk og vegetaralternativer. Hammer viser hvordan en skånsom tilberedningsprosess er med på å bevare smaken og de helsefremmende kvalitetene i råvarenes. Her vil man også finne forsalg til råvarer, meny etter sesong og innføring i tradisjonelle konserveringsmetoder som sylting, fermentering og speking. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2bibbi$41121834$9nor
*650 2$aBærekraftig mat$1641.3$2bibbi$41143786$9nob
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*700 0$aNordøy, Mona$d1968-$efotogr.$jn.$0(NO-TrBIB)13043460
*74001$aDen moderne jeger
*856  $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/c4e51596-0b14-4241-a159-d2ebf0340fec/cover/original.jpg$3Omslagsbilde
*856  $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/c4e51596-0b14-4241-a159-d2ebf0340fec/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996  $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=644918&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Bilder 
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Utlånt28.05.2024Etterstad videregående skole641.5 HAM